Geen vraag te gek
088 973 06 00

Ondernemen is de reis van je leven. CROP & INretail: samen op koers!

Het komt je misschien wel bekend voor, een schoenendoos met kassabonnen en inkoopfacturen. Administratie waar je, je op je vrije avond doorheen akkert. Of die je wellicht nog naar je boekhouder of accountant brengt als het gaat om de aangiften BTW en loonheffingen tijdig te kunnen doen. Hierdoor heb je weinig structuur en loop je het risico dat je jaarrekening als een verassing komt. Dat wil je niet.

CROP accountants kan deze zorg voor je uit handen nemen. Sinds 2017 business partner van INretail. Door zeer gebruiksvriendelijke software en een eigen contactpersoon krijg je bij CROP een persoonlijke benadering. Denk bijvoorbeeld aan een periodieke feedback op je resultaten.

CROP maakt het ondernemen makkelijker door je veel tijd te besparen op je administratie. Door een goede samenwerking met CROP is het ook mogelijk om dan je jaarrekening en aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting tegen aantrekkelijke tarieven te laten verzorgen. Een maandabonnement met vaste prijs behoort tot de mogelijkheden, zodat je vooraf weet wat je maandelijks aan kosten betaalt.

Wat CROP en INretail voor jou kunnen betekenen

Rob Drost (bedrijfsadviseur INretail); In de maand mei werden we benadert door een ondernemer die niet tevreden was over de dienstverlening van zijn accountant. Door nalatig handelen van deze accountant liep de ondernemer ook nog het risico van een boete bij de fiscus. De afdeling bedrijfsadvies van INretail heeft de ondernemer vervolgens in contact gebracht met CROP. Door adequaat handelen van CROP is  het probleem met de fiscus opgelost. Door de overstap naar CROP te maken heeft de ondernemer een nieuw administratief systeem opgezet dat veel minder tijd kost, maar ook aanzienlijk op de accountantskosten bespaart. Daarnaast is er een actueel inzicht in de stand van zaken. 


Wil je meer informatie over deze wijze van samenwerken? Bel of mail dan met Sandor Kemper, registeraccountant en accountmanager voor INretail leden: 06-256 44 321/ skemper@crop.nl of met Martijn Gremmen, fiscalist, 06-135 23 632 / mgremmen@crop.nl

Delen