Geen vraag te gek
088 973 06 00

Veilig (woon)winkelen tool

Veiligheid is voor de meeste consumenten een belangrijker onderwerp dan ooit. Met CBW-erkend staat veiligheid voor de consument normaliter natuurlijk al hoog in het vaandel; de garantie dat je als consument veilig een aankoop kunt doen in een CBW-erkende winkel.

In deze bijzondere tijden is er een andere belangrijke vorm van veiligheid bijgekomen; de garantie dat de consument in een zo veilig mogelijke omgeving kan winkelen. Heb je de 7 checks om te kijken of jouw onderneming CBW-erkend 'up-to-date' al gelezen? Nu helpen we je graag met deze informatie aan de slag te gaan. 

We ontwierpen een 'Veilig wonen tool', die je online (op social media en op je website) kunt inzetten om je klanten te laten weten wat jij allemaal doet om hun veiligheid te waarborgen. Zo verlaag je de drempel voor de consument om je winkel te bezoeken. 

Website banner

Er is een banner ontwikkeld die je op je website kunt plaatsen. Hierin vindt de consument in één oogopslag alle informatie over de veiligheid in jouw CBW-erkende winkel.

Klik hier om de banner te downloaden

Social media post

Daarnaast ontwikkelden we ook een social media post (vooral geschikt voor Facebook/Instagram) op basis van de banner. Deze is in een aantal gemakkelijke stappen als bericht te plaatsen in je Facebookpagina. 

Klik op de drie afbeeldingen om te downloaden

        

Hoe plaats je de beelden op Facebook?

We lopen het plaatsingsproces stap voor stap met je door.

 1. Log in op Facebook en ga naar je bedrijfspagina
 2. Klik in de witte balk op 'Meer"
 3. Klik op 'Publicatietools'
 4. Klik op de blauwe button met 'Bericht maken'
 5. Klik op 'Foto/video'
 6. Klik op 'Fotocarrousel maken'
   
 7. Voer een bestemmings-URL in; dit is de website waar deze foto's in de post naartoe linken. Kies hier dus voor (de juiste pagina in) jouw website.
 8. Klik op het blauwe pijltje rechts
 9. Voer de geknipte banner-afbeeldingen in, in de goede volgorde 
 10. Pas eventueel de ondertitel, waar de naam van je website zichtbaar is, nog aan met jouw aangepaste tekst. Dit is optioneel
 11. Schrijf een passende begeleidende tekst bij de post. Dat doe je door te klikken op 'Schrijf iets...'. Je kunt dan je tekst invoeren. Een voorbeeld om je opweg te helpen:
  "VEILIGHEID STAAT BIJ ONS VOOROP. Bij [naam winkel] vinden we jouw/uw veiligheid erg belangrijk. Als CBW-erkende winkel ben je bij ons verzekerd van je aankoop. Die veiligheid was er al. In deze bijzondere tijden besteden we extra aandacht aan jouw/uw veiligheid. We houden 1,5 meter afstand, we reinigen de winkel vaker grondig, er is voor iedere klant toegang tot desinfectiemiddelen en we vragen iedereen die klachten heeft een bezoek aan onze winkel uit te stellen. We hopen je/u snel, in goede gezondheid te mogen verwelkomen."
   
 12. Voeg, desgewenst, emoji's toe aan de tekst. Ook deze stap is optioneel. 
 13. Klik op de blauwe knop 'Nu delen' om direct te plaatsen. 
 14. Wil je de post liever op een ander moment delen? Klik dan het drop-down menu onder 'Nu delen' (waar het icoontje van het klokje voor staat) open. Klik vervolgens op 'Plannen'. Er verschijnt nu een agenda waarin je de gewenste datum en tijd voor de plaatsing van je bericht kunt aangeven. Vul deze in naar wens door 'Aangepast' aan te vinken en de juiste tijd en datum te kiezen. Klik op 'Plannen'. Klik onderaan het bericht nogmaals op de blauwe knop 'Bericht plannen'. Het bericht is nu terug te vinden onder 'Geplande berichten' links in het menu.

Veel succes!

Delen