INretail bedrijfsadvies

INretail bedrijfsadvies

Onze bedrijfsadviseurs komen dagelijks bij ondernemers over de vloer en hebben jarenlang ervaring opgedaan in de retail. Ze kunnen je helpen bij jouw vragen over financiering, bedrijfsvoering of het starten of stoppen met je winkel.

Financiering 
Hoe pak je een financieringsaanvraag aan? Onze bedrijfsadviseurs combineren hun specialistische kennis van de branche met de financieringstool van Capsearch. Daarmee zorgen ze voor de optimale financieringsaanvraag.

Bedrijfsvoering 
Door hun kennis van de branche weten onze bedrijfsadviseurs snel de vinger op de zere plek te leggen. Met een onderzoek in jouw onderneming krijgen ze inzicht in jouw gehele bedrijfsvoering en zijn ze in staat gericht advies te geven voor het optimaliseren van jouw rendement.

Starten of stoppen met je winkel 
Heb je plannen om een winkel te openen en wil je weten waar je allemaal aan moet denken? Of denk je er juist aan om te stoppen en je winkel te verkopen? De bedrijfsadviseurs van INretail hebben al meerdere ondernemers succesvol begeleid bij de start en verkoop.

Jouw voordeel:

  • Advies van ervaren adviseurs met kennis van de branche
  • Compleet advies door samenwerking tussen de bedrijfsadviseurs en juristen van INretail;
  • Een groot netwerk aan specialisten: voor bedrijfsoverdrachten en verkoop werken wij samen met Bedrijventekoop.nl

Aanvragen - INretail bedrijfsadvies

Neem altijd eerst contact op met de bedrijfsadviseurs zodat je gebruik kan maken van jouw INretail korting.

Rob Drost

Rob Drost

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.