Geen vraag te gek
088 973 06 00

Pinterest voor woonondernemers | 14.30 - 15.30 uur

Zeg je verbouwen of verhuizen, dan zeg je Pinterest. Hét social media kanaal dat bruist van inspiratie voor alles in en rondom 'thuis'. Pinterest kan grote potentie hebben voor jouw bedrijf, mits je weet hoe je dit kanaal juist inzet.

Of het nou gaat om een nieuwe keuken, de slaapkamer een make-over geven of het thuiskantoor inrichten: Pinterest is het inspiratiekanaal voor jouw consument. Voor elke ruimte in huis maakt hij makkelijk en snel een eigen moodboard met ideeën en plaatjes om zo alvast digitaal te kunnen oriënteren op de nieuwe inrichting. Hoe kan je hier als woonondernemer op inhaken? Hoe zorg je dat jouw producten 'gepind' worden op de borden? Kortom: hoe zorg je dat je op dit oriëntatie- en inspiratiemoment aanwezig bent in het brein van de consument? 

Om daar antwoord op te geven organiseren we speciaal voor woonondernemers, in samenwerking met Embrosa, een gratis proefles voor de cursus Pinterest voor beginners. We vertellen kort wat Pinterest is, wat de kansen zijn voor jou als woonondernemer en je krijgt praktische tips. 

Praktisch  

  • Datum: 19 april 2021
  • Tijd: 14.30 uur - 15.30 uur 
  • Online: via Microsoft teams (link naar de vergadering krijg je van tevoren)
  • Door: Embrosa

Woontrends 

Wil je settingen creëren en content maken die de consument van nu aanspreekt? Zorg dat je op de hoogte bent van de laatste woontrends! Vanuit maatschappelijke ontwikkelingen maken we een vertaling naar welke kleuren, materialen, stoffen en dessins we de komende tijd gaan terugzien. Op 12 april lanceren we de trends voor 2022. Meld je aan >> 

Aanmelden kennisuurtje Pinterest


* verplichte velden

Delen