Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kennisuurtje wonen: Samenwerking met stylisten

De aandacht voor thuis groeit. Stylisten ontzorgen de consument door met hun creativiteit en expertise ruimtes in te richten. Woonondernemers hebben ervaring met- en kennis van de producten in hun showrooms. Samen kan je nog beter inspelen op de vraag van de consument. Sterker nog: zo'n samenwerking biedt kansen! 

De samenwerking met een stylist vergroot jouw bereik: naast je directe consument heb je nu ook een ‘indirecte’ consument via de stylist. De stylist kan op zijn of haar beurt tijdens de adviezen gebruik maken van jouw showrooms (presentaties, stalen en toebehoren) en kennis. Win-win. Wel is het van essentieel belang om goede afspraken te maken. Maar hoe pak je dat aan? Wie sluit de overeenkomst met de consument? Wie is verantwoordelijk voor de levering, het plaatsen en de service? Allemaal zaken die je moet bespreken voordat je een samenwerking aangaat. 

Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseren we op 10 mei een kennisuurtje Samenwerking met stylisten. 

Praktisch

  • Datum: 3 mei 2021
  • Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur 
  • Online: via Microsoft teams (link naar de vergadering krijg je van tevoren)
  • Door: Anna Hutten 

Aanmelden 

Way of Working 

Wil je alvast meer weten over de samenwerking met stylisten? INretail heeft samen met BNS Crisp (organisatie voor stylisten) een Way of working (WOW) opgesteld. 

 

* verplichte velden

Delen