INretail HR-advies

INretail HR-Advies

Wil jij het personeelsmanagement van je onderneming verbeteren? INretail inventariseert je situatie en helpt je jouw HR-beleid verder te ontwikkelen.

Werving- en selectie
Maak gebruik van onze hulp bij het opzetten van een werving- en selectiebeleid. We helpen je bij het opstellen van een advertentietekst, het voeren van sollicitatiegesprekken en bieden je tools om de juiste medewerker te selecteren.

Functioneringsgesprekken en beoordeling
We adviseren je over het introduceren van een passend functionerings- en beoordelingssysteem. Dit bevordert open communicatie en een goede relatie tussen jou en je werknemers.

Overlegstructuur
We helpen je met de introductie van een intern werkoverleg, waarin jij en je medewerkers afspraken maken over roosters, personeelsactiviteiten en andere zaken.

Opleidingsplan
We stellen een opleidingsplan voor je op en organiseren workshops voor jou en je medewerkers, zodat jij je managementvaardigheden optimaal kunt trainen. Zo maken we je een nóg betere werkgever.

P&O-scan
Met een P&O-scan kom je erachter hoe jouw personeelsbeleid ervoor staat. Na het invullen van een vragenlijst en een gesprek met een P&O-professional ontvang je een adviesrapport. Daarin vind je een schets van de huidige situatie en adviezen over hoe je jouw P&O verder kunt ontwikkelen.

Aanvragen – INretail HR-Advies